logo
RNTV Live

David Popovici îngheață anul de la Facultatea de Psihologie pentru Jocurile Olimpice din vară de la Paris

David-Popovici
Constantin Corina

David Popovici a ales să vorbească după ce și-a amânat anul la Facultatea de Psihologie, la scurt timp după admitere.

„Am vrut să încerc cu facultatea din anul Jocurilor Olimpice, să le fac pe amândouă, dar am văzut că nu mă pot concentra pe pregătire împreună cu facultatea pe cât de mult mi-ar plăcea, așa că am ales să îngheț anul, ne focusăm pe ce este mai important anul acesta și la anul mai încercăm o dată. Eu încerc să stau cât mai mult sub radar și îmi văd de viața mea normal. Am ieșit pe stradă cu șapcă, mască, cagulă, ochelari de soare, nu contează, oamenii mă recunosc”, a spus David Popovici, potrivit prosport.ro.

„Visele sunt cele mai frumoase. Ne gândim cum să procedăm să navigăm cu succes prin serii, semifinale, să ajungem în finale pe un culoar cât mai bun și, de acolo să fie o luptă deschisă. Ne uităm și la adversari, sunt curios ce fac ceilalți, cum se antrenează, pe David îl interesează doar ce face el, focusul lui este pe cursele lui”, a spus Adrian Rădulescu, antrenorul lui David Popovici.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor