logo
RNTV Live

O fetiță în vârstă de 4 ani și bunica ei au decedat în urma consumului de pește

ambulanta-accident
Dudau Andreea Valentina

O fetiță în vârstă de 4 ani și bunica ei, dintr-o localitate din județul Călărași, au murit după ce au consumat pește pregătit în ziua de Florii!

Și bunicul fetiței se află în stare gravă la spital. Autoritățile au inițiat o anchetă și au prelevat probe atât de la magazinul de unde a fost achiziționat peștele, cât și din locuința familiei.

Fetița de 4 ani s-ar fi simțit rău încă de duminică seară. Luni dimineață, familia a solicitat intervenția ambulanței. La sosirea echipajului medical, fetița era deja în stop cardio-respirator, astfel că manevrele de resuscitare au început imediat.

O altă ambulanță cu medic a fost solicitată din Călărași, iar fetița a fost transportată de urgență la Spitalul Județean Călărași. În ciuda eforturilor de resuscitare, medicii au fost nevoiți să declare decesul după aproape două ore.

Și bunicii copilei s-au simțit rău și au fost aduși la spitalul din Oltenița. Din păcate, medicii nu au putut să salveze bunica fetiței.

Bunicul rămâne internat în secția de terapie intensivă, iar medicii depun eforturi pentru a-i salva viața.

Localnicii sugerează că peștele consumat în ziua de Florii ar putea fi cauza problemelor de sănătate. Autoritățile au declanșat o anchetă și au prelevat probe atât de la magazinul de unde a fost achiziționat peștele, cât și din frigiderul familiei.

Primele informații arată că inspectorii au găsit în frigiderul familiei, alături de pește, și alte produse care au fost pregătite la grătar, precum și mezeluri expirate.

Concluziile anchetei vor fi trase după analizarea tuturor probelor și după necropsiile efectuate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor