logo
RNTV Live

Conflict violent în I.L. Caragiale. Șase persoane reținute. Luptățorii SAS, în acțiune!

bataie2
Erika Stoica

Conflictul a avut loc marți în localitatea I.L. Caragiale,fiind necesară mobilizarea polițiștilor din Secția nr. 6 Poliție Rurală Moreni și a luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

O femeie în vârstă de 43 de ani a alertat autoritățile prin SNUAU 112 despre disputa în curs între mai multe persoane. La sosirea forțelor de ordine pe strada Furtuna, conflictul era deja în plină desfășurare.

În urma altercației, șase persoane au suferit răni și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Alte zece persoane, 7 bărbați și trei femei, au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări.

Investigațiile au relevat că incidentul a pornit de la discuții contradictorii care s-au escaladat într-un conflict fizic între nouă persoane cu vârste cuprinse între 19 și 54 de ani, toate din I.L. Caragiale.

Pe baza probatoriului administrat, coordonat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Moreni, șase bărbați cu vârste între 25 și 31 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore. Ulterior, instanța a dispus arestul la domiciliu pentru 30 de zile pentru trei dintre aceștia.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub coordonarea procurorului de caz.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor