logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploieşti U18, gata de Turneul Final al campionatului de baschet!

14972002670713472391
Erika Stoica

CSM Petrolul Ploieşti U18 se pregătește să intre în competiția de vârf a baschetului juvenil românesc, participând la Turneul Final al campionatului ce va avea loc în „Arena de Baschet” din Bucureşti, începând de mâine și până marți.

Echipa, antrenată de Ionuţ Ivan și Cristi Trandafir, vine la acest turneu ca una dintre favorite, având în spate un sezon solid. Cu un bilanț de 15 victorii și doar o înfrângere în acest sezon, băieții au demonstrat un nivel înalt de performanță și determinare.

De menționat este că CSM Petrolul Ploieşti a obținut deja titlul de campioană la categoriile „U15” și „U17” în acest an. În plus, echipa „U16” se află și ea în curs de calificare în faza semifinală, planificată pentru săptămâna următoare.

Cu un palmares impresionant și o determinare de fier, CSM Petrolul Ploieşti U18 se pregătește să dea totul pe teren și să lupte pentru încă un titlu de campioană în palmaresul clubului. Privim cu entuziasm la evoluția lor în Turneul Final și le urăm mult succes!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor