logo
RNTV Live

70 de oameni s-au îmbolnăvit…după un zbor cu avionul

Paturi-ATI-Spitale-COVID-19-Coronavirus
Dudau Andreea Valentina

Pe zborul Condor către Frankfurt s-a declanșat o „alarmă de vărsături”, în urma căreia 70 de pasageri s-au îmbolnăvit! La Aeroportul din Frankfurt, multe vehicule de urgență au fost pregătite pentru a primi cei 70 de pasageri care s-au simțit rău în timpul zborului!

Motivul: Zborul DE2315 cu Condor din Mauritius spre Frankfurt a fost marcat de apariția bruscă a simptomelor de greață și vărsături la 70 din cei 290 de pasageri, conform informațiilor Bild. După aterizare, în jurul orei 17:33, la Frankfurt, avionul a fost întâmpinat de un contingent mare de servicii de urgență, inclusiv ajutor din oraș și din districtul Groß-Gerau (Hesse).

O purtătoare de cuvânt a Condor a confirmat incidentul, menționând că echipajul nu a fost afectat. „Echipajul este pregătit pentru astfel de situații speciale. După o evaluare atentă a situației generale, zborul a continuat. Aeronava a aterizat în siguranță la Frankfurt, unde profesioniștii medicali au fost disponibili pentru îngrijirea pasagerilor afectați. Însă, de ce s-au simțit brusc rău 70 de oameni? A fost mâncarea? Pasagerii au primit îngrijiri din partea echipajului, inclusiv „lichide suplimentare și saci de rău de aer”. Condor a demarat o anchetă pentru a determina cauza incidentului.

„Condor a inițiat deja o anchetă pentru a identifica cauza acestei probleme și va lua măsurile necesare”, a declarat purtătoarea de cuvânt. „Ca măsură de precauție pe termen scurt, Condor a ajustat procesele de curățare și încărcare pentru zborurile actuale din Mauritius.”

„Condor colaborează strâns cu toți partenerii și autoritățile responsabile. În prezent, nu avem niciun rezultat disponibil. În general, nu facem speculații cu privire la cauză. Nu putem discuta despre meniurile individuale de la bord pregătite în Mauritius.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor