logo
RNTV Live

Cântăreaţa sud-africană Tyla vine în premieră în România, vara aceasta, la SAGA Festival 2024, au anunţat organizatorii

OIP
Constantin Corina

Tyla, o artistă sud-africană laureată cu premiul Grammy, va susține un concert în premieră în România, pe scena SAGA Festival 2024

Cântăreața sud-africană Tyla este unul dintre headlinerii festivalului SAGA 2024. Organizatorii au anunțat entuziasmați că “Direct de pe covorul roșu la Aeroportul Romaero! Tyla își aduce talentul și Grammy-ul pentru prima dată în România”, postând acest mesaj pe rețelele de socializare.

Tyla a câștigat un premiu Grammy pentru “cea mai bună interpretare de muzică africană” cu piesa “Water”, fiind prima și singura ei nominalizare din acest an. Melodia sa a devenit virală încă de la lansare, fiind un hit care a captivat utilizatorii de TikTok. Printre alte piese cunoscute ale sale se numără “Jump” și “Truth or Dare”.

De asemenea, Tyla a făcut o apariție remarcabilă la Met Gala 2024. Rochia fără bretele de la Balmain purtată de cântăreața sud-africană, care evoca “nisipurile timpului” și era însoțită de un accesoriu în formă de clepsidră, era atât de mătăsoasă încât vedeta a avut nevoie de asistență pentru a urca scările.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor