logo
RNTV Live

Concert simfonic de excepție la Filarmonica Ploiești în zi de mare sărbătoare

concert-de-1-mai-768×402
Erika Stoica


Astăzi, pasionații de muzică sunt invitați să participe la un eveniment deosebit, ce va avea loc pe scena Filarmonicii Ploiești, începând cu ora 19:00. Un concert simfonic ce promite să încânte sufletele ascultătorilor va fi dirijat de talentatul Anton Shaburov.

În cadrul acestui eveniment, publicul va avea privilegiul de a fi cucerit de virtuozitatea solistei Cristina Ionescu la pian. Programul concertului va include piese memorabile ale unor mari compozitori precum Maurice Ravel și Modest Mussorgsky, într-o interpretare de excepție. Printre piesele ce vor fi interpretate se numără “Une barque sur l’ocean” și “Concertul în sol pentru pian și orchestră” de Maurice Ravel, precum și “Tablouri dintr-o expoziție” de Modest Mussorgsky, într-o adaptare de Maurice Ravel.

Biletele pentru acest eveniment deosebit pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online, de pe platformele filarmonicaploiesti.ro sau entertix.ro. Prețurile biletelor sunt accesibile pentru toate categoriile de public: 30 lei pentru adulți, 20 lei pentru pensionari și 10 lei pentru elevi și studenți.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor