logo
RNTV Live

CSM Petrolul Ploieşti a încheiat seria cu ABC Laguna Sharks Bucureşti din turul secund al Ligii Naţionale de Baschet Masculin

4200578468643021200 (1)
Erika Stoica

CSM Petrolul Ploieşti a încheiat seria cu ABC Laguna Sharks Bucureşti din turul secund al Ligii Naţionale de Baschet Masculin – Getica 95 în doar trei meciuri, obţinând o victorie categorică aseară în Capitală, cu scorul de 84-63. Partida a început cu un mic şoc pentru gazde, care au condus cu 12-2 după primele 4 minute, însă CSM Petrolul Ploieşti a revenit rapid în joc şi a avut un avantaj de 8 puncte până la pauză: 42-34. Echipa noastră a dominat restul meciului, iar victoria s-a materializat constant, chiar şi atunci când staff-ul a rulat toţi jucătorii apţi de pe bancă.

Deşi performanţele lui Funderburk Jr. au fost mai puţin strălucitoare decât în primele două partide (încheiate în „triple-double”), iar Reggie Johnson Jr. şi Brkic au fost în formă, Corpodean a ieşit în evidenţă cu 18 puncte, având un procentaj perfect de 4/4 de la „3 puncte”, iar Popa şi Negoiţescu au avut fiecare câte două reuşite de la mare distanţă. Ultimile minute au fost abordate în formulă exclusiv ploieşteană: Raşoga-Pătraru-Negoiţescu-Diaconescu-Popa.

Echipa a folosit în această seară următorii jucători: R. Johnson Jr. (19 puncte, 1×3), Brkic (17 puncte, 1×3, 10 recuperări), Corpodean (16, 4×3), B. Popa (8, 2×3), Negoiţescu (7, 2×3), K. Funderburk Jr. (6), Lufile (6), D. Raşoga (3), L. Diaconescu (2), G. Angelian şi R. Pătraru.

CSM Petrolul Ploieşti așteaptă acum să-şi afle adversara din turul al treilea al play-out-ului, întrucât în celălalt duel din zona 15-18, scorul este 2-1 pentru CSM Focşani în disputa cu CSM Târgu Jiu. Seria ce va decide ocupanta poziţiei a 15-a a clasamentului se va decide tot după sistemul „cel mai bun din 5 partide”, cu jocuri programate pe 11 şi 13 mai la Ploieşti, apoi 17 şi 19 mai în deplasare şi, la nevoie, pe 22 mai din nou în „Olimpia”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor