logo
RNTV Live

Dezbrăcat total în timpul unui scandal. Polițiștii au intervenit

unitate de învăţământ spartă grup infracțional organizat, apartamente din Ploieşti proxenetism sursă foto gazetavalceana.ro
Erika Stoica

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, în urma unor cercetări efectuate sub îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște. El este suspectat de săvârșirea mai multor infracțiuni, printre care amenințare, distrugere și ultraj contra bunelor moravuri.

Conform informațiilor furnizate de autorități, incidentul a avut loc pe data de 28 aprilie, în jurul orei 19:40, în localitatea Nucet, pe strada Tinică. În cadrul unui conflict spontan, bărbatul ar fi amenințat cu violență două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 18 și 37 de ani. De asemenea, el ar fi provocat daune autoturismului unui alt bărbat, în vârstă de 34 de ani.

Pe lângă aceste acuzații, individul este suspectat că ar fi comis acte de exhibiționism, fapt care a stârnit indignarea și a afectat demnitatea celor prezenți în zonă.

În prezent, bărbatul urmează să fie prezentat în fața magistraților pentru a se lua o măsură preventivă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor