logo
RNTV Live

Doi angajați ai unei primării au căzut într-o fosa septică în timp ce încercau să o curețe

ambulanta-accident
Dudau Andreea Valentina

Doi angajați ai unei primării au căzut în fosa septică pe care încercau să o desfunde. Unul dintre ei a fost extras fără suflare, iar cel de-al doilea se află în stare de comă!

Doi angajați ai primăriei din comuna Ștefan cel Mare, județul Vaslui, au căzut într-o fosă septică. Primarul comunei, alarmat, a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța că cei doi bărbați au căzut în fosă și ar putea fi în pericol de moarte. Incidentul s-a petrecut miercuri, într-o fosă septică de pe marginea DN 15D, în localitatea Ștefan cel Mare.

Cei doi angajați ai primăriei fuseseră trimiși să desfunde fosa septică. La un moment dat, unul dintre ei a observat probleme la sorb, astfel că a decis să intre în fosă pentru a investiga.

Din păcate, gazelor toxice, omul a leșinat. Cel de-al doilea angajat a încercat să-l salveze, dar și el a căzut în fosă, rămânând inconștient.

La locul incidentului au intervenit de urgență pompierii, poliția și echipajele de ambulanță. Una dintre victime, un bărbat în vârstă de aproximativ 57 de ani, a fost declarată decedată.

A doua victimă, un bărbat de 54 de ani, a fost extrasă în stare critică. I-au fost aplicate manevre de resuscitare, care au avut succes, iar apoi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor