logo
RNTV Live

Echipa de handbal junioare 3 a CSM Ploieşti și-a demonstrat superioritatea

11239697895957554377
Erika Stoica


Echipa de handbal junioare 3 a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti nu a pierdut timpul după minivacanţa de Paşte și a revenit pe parchet cu determinare și concentrare maximă. Astăzi, elevele lui Leonard Cristescu au susţinut un meci pe terenul penultimei clasate în Grupa Valoare 2, CSŞ 6 Bucureşti, demonstrând încă o dată superioritatea lor în acest sezon.

Partida s-a desfăşurat conform aşteptărilor, fiind un joc dominat de echipa noastră de la început până la final. Fetele au obținut o victorie fără probleme, marcând un scor final de 39-29 (22-12). Avantajul nostru s-a conturat rapid în timpul meciului, conducând cu un impresionant 9-2 în minutul 6 și cu un clar 14-4 în minutul 10. Cu toate acestea, concentrarea și determinarea au rămas la cote ridicate, iar antrenorul Leonard Cristescu a oferit șansa fiecărei jucătoare să contribuie la succesul echipei.

Pentru CSM Ploieşti, jucătoarele care au evoluat în acest meci au fost: B. Biota, D. Ioaniţiu – S. Curcan (13 goluri), B. Brînzaru (10), A. Filip (4), M. Andronache (3), A. Georgescu (2), D. Constantinescu (2), A. Matei (2), D. Marin (1), A. Alecu (1), I. Dudu (1), A. Dorobăţ, S. Oprea, A. Bratu şi D. Ionescu.

Următorul meci al echipei este programat pentru sâmbătă, de la ora 12:30, în Sala Sporturilor Olimpia, unde vor întâlni echipa CSM Bucureşti. Chiar dacă șansele matematice pentru calificarea la Turneul Final par îndepărtate, fiecare victorie este importantă pentru moralul și evoluția jucătoarelor noastre. Astfel, chiar și o victorie de orgoliu ar fi un pas înainte pentru echipa noastră, consolidându-le poziția în acest sezon competitiv.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor