logo
RNTV Live

Polițiști obligați să participe la “lupte libere” în Boldești Scăeni. Adversarii, făcuți “KO”

sursă foto buzau.net
Erika Stoica

Ceea ce părea o misiune de bun simț cand oamenii legii se prezintă la o solicitare și pun în vedere să se restabilească bunul curs al vieții în comuniate, s-a trasformat în adevărate lupte libere de stradă. S-a întamplat recent în Boldești Scăeni, polițiștii find sesizați despre faptul că pe o stradă din oraș se tulbură liniștea locuitorilor, la un imobill fiind dată o petrecere.

Polițiștii au fost întâmpinați de trei bărbațibeți, care manifestau un comportament agresiv verbal la adresa acestora.

Având în vedere că cei trei bărbați adresau amenințări polițiștilor, aceștia din urmă le-au solicitat să înceteze activitățile de tulburare a ordinii și liniștii publice, moment în care au devenit și mai agresivi, ieșind pe stradă și ceilalți participanți la petrecere.

Ulterior, unul dintre bărbați ar fi încercar să lovească un polițist cu pumnul în zona feței, fără a reuși.

La scurt timp, a fost restabilită ordinea și liniștea publică, cei trei bărbați de 38, 41 și 45 de ani din oraș, respectiv din municipiul Ploiești fiind conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, față de cei trei bănuiți a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior fiind propusă măsura arestării preventive, instanța de judecată dispunând punerea în libertate a acestora.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, iar de unitatea de parchet competență sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor