logo
RNTV Live

Retinut pentru trafic de droguri de mare risc

b1d9729e-7bbd-4c68-84ab-c9717b9b8ef3
Erika Stoica

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea unui cetățean străin în urma unui flagrant oranizat în municipiul București.

Individul este cercetat pentru trafic de droguri de mare risc și deținere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu. Surse judiciare indică că acesta a fost surprins în posesia a 3 kilograme de cocaină, ambalată în trei pachete, destinate comercializării.

Pe lângă aceasta, în portochelari, au fost descoperite alte două punguțe conținând aproximativ 8 grame de cocaină. Autoritățile au solicitat arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Operațiunile judiciare au beneficiat de cooperarea activă a polițiștilor Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, iar suportul tehnic și criminalistic a fost asigurat de către specialiștii din cadrul D.I.I.C.O.T.- Structura Centrală și Direcția Operațiuni Speciale din IGPR.

Pe durata desfășurării procesului penal, suspectul va beneficia de toate drepturile și garanțiile procesuale, inclusiv prezumția de nevinovăție, conform prevederilor Codului de Procedură Penală.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor