logo
RNTV Live

Șoferi sub influența alcoolului și cu permis suspendat, opriți de polițiștii din Sinaia

masina_politie
Erika Stoica

Polițiștii din Stațiunea Sinaia au desfășurat activități pe linie rutieră, oprind două vehicule pentru control , ieri.

În prima situație, în jurul orei 07.30, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost oprită la intersecția străzilor Toporașilor cu Platou Izvor. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Șoferul, domiciliat în județul Vrancea, a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge, iar împotriva sa a fost întocmit dosar penal pentru conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

În cea de-a doua situație, în jurul orei 19.30, pe Drumul Național 1, a fost oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Târgoviște. Verificările au relevat că acesta figura cu permisul de conducere suspendat. În urma acestui incident, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană a cărei drept de a conduce i-a fost suspendat.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor