logo
RNTV Live

1 Mai încheiat cu cătușe. Jandarmii au fost nevoiți să scoată pistoalele pentru a aplana un scandal

jandarmi pistoale
Oana Stoica

Petrecerea s-a încheiat cu cătușe pentru doi ploieșteni. Cei care se aflau ieri după-amiază în Parcul Constantin Stere de la Bucov, la un grătar de 1 mai, au fost martorii unor scene de film de acțiune.

Un scandal monstru a izbucnit între doi bărbați care s-au întâlnit întâmplător în parc. Cei doi, foști colegi de liceu, aveau socoteli vechi care trebuiau încheiate. Unul dintre ei era însoțit de 4 persoane care se plimbau pe skateboard-uri, iar celălalt alături de alte aproximativ 10 persoane, petrecea la un grătar.

De la ceartă și până a bătaie a fost doar un pas, iar prietenii celor doi au sărit și ei să împartă pumni și picioare. Pentru că bătaia generală era pe punctul de a se încheia foarte prost pentru participanți, cineva a sunat la 112 și a chemat ajutoare.

Jandarmii au sosit la fața locului și au fost nevoiți să scoată pistoalele pentru a potoli spiritele. Din fericire nu au fost nevoiți și să tragă. Cei doi scandalagii au fost încătușați și duși la poliție.

Nici o persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, rănile fiind superficiale.

Sursa: ziarulincomod.ro

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor