logo
RNTV Live

100 de oameni la dezbaterea bugetului Ploieştiului. Propuneri multe, soluţii…nu la fel de multe

buget 2
rnews

Dezbaterea pe tema bugetului municipiului Ploieşti a reunit, în sala de la Teatrul Toma Caragiu în jur de 100 de ploieşteni, printre care şi aleşi locali, dar şi preşedinţi de asociaţii şi administratori de bloc, veniţi să-şi spună punctul de vedere cu privire la repartizarea banilor publici. Au avut  loc  discuţii aprinse, aplaudat ” la scenă deschisă” fiind subiectul legat de problema parcărilor din Ploieşti, ştiută fiind, de ani de zile, nemulţumirea oamenilor cu privire la acest subiect. S-au făcut tot felul de propuneri, tot felul de comparaţii cu alte oraşe ale ţării, precum Braşov, Sibiu,ori Arad, mult mai “civilizate” din acest punct de vedere. Autorităţile au spus că au în plan realizarea de parcări cu dale inierbate.

 

Tot în cadrul dezbaterii pe tema bugetului, un alt subiect adus în discuţie a făcut referire la programul de anvelopare a blocurilor. ” Se cer acte pentru nişte dosare care nici nu există. Nici Ceauşescu nu cerea aşa ceva” au spus revoltaţi oamenii prezenţi în sală. “Ni se cer dosare aşa stufoase ca să ne descurajeze, să nu mai aplicăm pentru acest program de anvelopare”. Răspunsul primarului Dobre a venit neîntârziat: “Ăsta este ghidul solicitantului”. Acelaşi Adrian Dobre a mai completat că ” sunt multe probleme juridice, încă din anii 92, care îngreunează rezolvarea unor proiecte importante”.

 

buget 1

Comparativ cu anul trecut, bugetul local al municipiului Ploieşti este mai mic, de numai 504.332.750 lei, faţă de 518.652.630 lei.

 

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor