logo
RNTV Live

150 de locuri de muncă în call-center. Vezi despre ce e vorba

call-center
Raluca Eparu
Airbnb, compania americană care are ca obiect de activitatea închirierea apartamentelor pentru turişti, va intra indirect pe piaţa românească printr-un call-center al companiei irlandeze Voxpro. Cel mai mare provider irlandez de servicii internaţionale pentru suport tehnic, soluţii pentru operaţiuni de vânzări, Voxpro va deschide un birou în Bucureşti unde va crea 150 de locuri de muncă.
Recrutarea începe imediat, a anunţat ieri com­pania. ZF a scris încă de luna trecută despre faptul că grupul irlandez va intra pe piaţa locală de outsourcing.
Biroul din Bucureşti este primul de pe teritoriul continental european pentru Voxpro şi succedă deschiderea din 2016 a biroului din Dublin care a dus la crearea a 400 de locuri de muncă, dar şi a două birouri adiţionale în SUA, unde au fost create 500 de locuri de muncă.
„Derulăm parteneriate solide cu cele mai cunoscute companii de tech din lume (…), noua locaţie contribuie la dezvoltarea companiei“, a spus Dan Kiely, CEO al Voxpro.
preluare: ziarul financiar.ro
bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor