logo
RNTV Live

160 de școli din România au aplicat la acest program. Elevii din Băicoi sunt printre benefeciari

sport bacoi
rnews

Elevii Liceulului Tehnologic “Constantin Cantacuzino” Băicoi au participat astăzi la unul dintre cele mai importante evenimente la nivel european , dedicate sportului.

Liceul Tehnologic ” Constantin Cantacuzino Baicoi s-a alaturat celor aproximativ 160 scoli din Romania care s-au inscris in Proiectul ‘” European Week of Sports” finantat prin programul Erasmus al Uniunii Europene ( http://www.essd.eu/).

În cadul campaniei #BEACTIVE, in intervalul orar 11-13, profesorii de educatie fizica de la Liceulul Tehnologic “Constantin Cantacuzino” Băicoi si de la Scoala Gimnaziala Dumitru Ghenoiu au organizat ample activitati sportive cu elevii.

Obiectivul acestei actiuni a fost acela de a promova un stil de viata sanatos in randul elevilor, de a-i încuraja pe aceștia să dezvolte relații de competiție și colaborare în   prin practicarea sporturilor de echipa.

Activitatea “Ziua Europeana a Sportului Scolar 2018” s-a desfasurat in parteneriat cu Asociatia “Prezent si VIItor” a Profesorilor si Parintilor de la Liceul Baicoi si cu Clubul Sportiv Aurora Baicoi.

Galerie foto

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor