logo
RNTV Live

În 2017 scotocim prin dulap sau mergem la cumpăraturi? Tendințele anului.Sfaturi de stil de la bloggeriţa Loredana Chelba-Galerie foto

15979051_1383074265057773_341253089_n
Loredana Chelba

Bine v-am regăsit!
Vestea bună este că anul acesta au revenit în tendințe piese din anii trecuți astfel încât e posibil ca pe unele dintre ele să le scoateți de la naftalină făcând astfel o economie în buget. În caz contrar, dacă mergeți la cumpărături, faceți-o luna aceasta pentru că sunt reduceri și țineți cont de sfaturile de mai jos. Nu uitați să achiziționați cu cap, piese fabricate din materiale bune! Grijă și la croială!

Ce se poartă?

1. Dungi-de toate felurile, verticale, orizontale, mai groase, mai subțiri, alb negru și colorate!
2. Explozie floristică (mulţumim lui Dumnezeu!). Floricele peste tot, imprimeuri jucăușe, rochițe vaporoase care să te ducă cu gândul la petreceri în picioarele goale pe malul mării, mantouri voioase de primăvară care te vor scoate din anonimat.
3. Imprimeuri marinărești! Revin în forță hainele cu detalii nautice, piese statement, extrem de elegante. deux pieces-uri, cămăși, clasicele tricouri, dar și cravata tipic marinăreasă.
4. Trust me, i’m a musician- un trend care cuprinde o vaietate de piese: geci din piele reinventate, franjuri, animal print, ținte, capse și materiale lucioase și strălucitoare!
În ceea ce privește culorile, se poartă rozul aproape în toate nuanțele, în special în combinație cu gri, verdele (varianta de verde crud și prăzuliu), albul(chiar dacă nu e o culoare), bej, maro, olive!
Ah, și kaki este noul negru!
Pregătesc un proiect tare frumos! Ne vedem pe www.vitejiepetocuri.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor