„Ploieştiul nu are un bazin de înot care să îndeplinească nişte condiţii competiţionale” . Când vor fi luate primele măsuri

Primarul Dobre este extrem de revoltat pe cei doi directori din cadrul Primăriei care au dat avize nefavorabile pentru alocarea sumelor necesare desfăşurării activităţii sportive a CSM. Edilul s-a arătat deranjat şi de afirmaţia Nicoletei Crăciunoiu care a spus că părinţii să îşi ducă pe banii lor copiii la competiţii. Lucru care, de altfel, s-a şi întâmplat.

Din cauza acestor avize negative date de Direcţia Economică şi cea Juridică,  clubul se află în blocaj total în privinţa participării copiilor şi juniorilor la competiţii.

Adrian Dobre a cerut explicaţii interne cu privire la această situaţie, spunând că, din punctul său de vedere, ” sistarea finanţării către aceşti copii reprezintă o mare greşeală”.

Acelaşi Dobre a vorbit şi despre dezastrul de la bazinul Vega, locul unde ” momentan este exclusă orice investiţie”. Asta cu toate că în Ploieşti nu există niciun bazin de înot care să întrunească nişte condiţii competiţionale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cea mai tare petrecere pentru copii va avea loc la Ploiești....

Spectacol de excepție la Ploiești. Un balon cu aer cald îi va duce pe toți copiii într-o călătorie prin toată lumea. Cel mai noi concept...