„Ploieştiul nu are un bazin de înot care să îndeplinească nişte condiţii competiţionale” . Când vor fi luate primele măsuri

0
167

Primarul Dobre este extrem de revoltat pe cei doi directori din cadrul Primăriei care au dat avize nefavorabile pentru alocarea sumelor necesare desfăşurării activităţii sportive a CSM. Edilul s-a arătat deranjat şi de afirmaţia Nicoletei Crăciunoiu care a spus că părinţii să îşi ducă pe banii lor copiii la competiţii. Lucru care, de altfel, s-a şi întâmplat.

Din cauza acestor avize negative date de Direcţia Economică şi cea Juridică,  clubul se află în blocaj total în privinţa participării copiilor şi juniorilor la competiţii.

Adrian Dobre a cerut explicaţii interne cu privire la această situaţie, spunând că, din punctul său de vedere, ” sistarea finanţării către aceşti copii reprezintă o mare greşeală”.

Acelaşi Dobre a vorbit şi despre dezastrul de la bazinul Vega, locul unde ” momentan este exclusă orice investiţie”. Asta cu toate că în Ploieşti nu există niciun bazin de înot care să întrunească nişte condiţii competiţionale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ