logo
RNTV Live

Nou termen dat de autorităţi pentru finalizarea pasajului de la Gara de Vest. Află care este acesta

rnews

Pe 24 mai se va circula pe pasajul de la Gara de Vest. Cel puţin aşa a anunţat primarul Adrian Dobre în urmă cu puţin timp. Proiectul trebuia finalizat la 31 decembrie 2015, însă, lucrarea nu a fost gata la timp, aidoma multor altor proiecte, motiv pentru care municipalitatea a fost nevoită să suporte costurile lucrărilor din bugetul propriu, nu din fonduri europene.

Ulterior s-a dat un nou termen de finalizare a pasajului. 7 mai 2017. Din păcate, nici acest termen nu a fost respectat, întrucât au fost depistate erori de natură tehnică. Printre acestea şi sistemul de degivrare, care nu a fost montat decât pe o singură rampă.

24 mai este, aşadar, ultimul termen dat de constructor pentru finalizarea lucrărilor la podul de la Gara de Vest. Autorităţile susţin că nu vor fi nevoite să returneze niciun ban pentru că lucrările nu au fost finalizate la timp.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor