logo
RNTV Live

Nu rata târgul de nunți de la Pădurea Verde Păulești! Tot ce e mai bun, pentru nunta ta!

Nu rata târgul de nunți de la Pădurea Verde Păulești!
Ciprian Radu

Nu rata târgul de nunți de la Pădurea Verde Păulești!

Restaurantul Pădurea Verde din Păulești vă invită la ultimul târg de nunți organizat în acest an. Evenimentul are loc pe 25 noiembrie, între orele 11 și 17, la restaurant.

Cele mai frumoase momente din viața voastră merită să fie organizate la superlativ. Iar târgul de nunți organizat la Pădurea Verde vă prezintă tot ce este mai bun!

“Te invităm la ultimul Târg de Nunți organizat de Restaurant Pădurea Verde Paulesti din acest an. Pe 25.11, între orele 11.00-17.00, restaurantul nostru va găzdui târgul rezervat prezentării de bunuri și servicii dedicate celor mai frumoase evenimente. Au fost invitați furnizori de buchete, lumânări, aranjamente florale, candy-bar, DJ, MC, fotografie, videografie, trupă de dans, bar mobil și băuturi. Intrarea este liberă. Informații suplimentare la 0785.723873.

Daca știți pe cineva care se pregătește pentru marele eveniment sau chiar voi sunteți viitori miri, vă așteptăm cu numeroase promoții și reduceri pentru contractele semnate pe durata târgului!

Dintre invitați, amintim:
– Băuturi de Lux.com
– Băuturi de Lux Bar Event
– Vio Studio Photography
– Sweets Design Candy bar
– Special Wedding Day
– Eveniment de Vis
– House of Style

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor