logo
RNTV Live

BOMBĂ! Facturile pentru care s-a pus poprire la CSM sunt semnate de fratele directorului

Nicio zi fără scandal la CSM!
rnews

Facturile pentru care s-a pus poprire la CSM sunt semnate de fratele directorului

CSM Ploiești are poprire din cauza unor facturi de asistență juridică. 

Respectivele facturi au fost semnate de primire și acceptate de către Decu Crângașu, pe vremea când asigura interimatul la șefia CSM.

Conducerea CSM ar fi putut profita de termenul de respingere înainte ca respectivele facturi să fie acceptate.

CITEȘTE și Acesta să fie motivul scandalului de la CSM Ploiești? Cum a intrat SC Paulus SRL la stadionul Ilie Oană

Acest aspect a devenit deosebit de important.

Potrivit unor declarații date astăzi în presă, actualul director plin, Silviu Crângașu, anunță că va contesta în instanță factura care este semnată de mult și acceptată în contabilitate chiar de fratele său.

Înțelegem că directorul Crângașu ori nu știe legea ori joacă doar un teatru de imagine.

Directorul CSM are impresia, totodată, că supără pe cineva prin contestarea executării dictate în baza facturii semnate de fratele său.

Să înțelegem că-ll supără chiar pe acesta?

Îl rugăm pe domnul Crângașu să nu ne mai creadă proști și să meargă până la capat cu demersurile tot anunțate cu surle și trambite. Și să ne spună de ce a semnat fratele dânsului factura și de ce csm a primit-o în contabilitate, daca CSM dorea să o conteste.

De asemenea, dacă tot face referiri la DNA, îl sfătuim pe directorul CSM Ploiești să spună lucrurilor pe nume. Sau, mai bine, să meargă de urgență la organele abilitate, pentru că, în caz contrar, se poate considera tăinuire…

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor