logo
RNTV Live

Președintele Iohannis a venit la Ploiești cu trenul! Galerie FOTO

iohannis cu trenul2
rnews

Președintele Iohannis a venit la Ploiești cu trenul!

Președintele României, Klaus Iohannis, a venit la Ploiești cu trenul, de la București. Președintele a călătorit la clasa I și a avut bilet. 

Şeful statului participă la dezbaterea „Oraşele României la 100 de ani de la Marea Unire”. Evenimentul de la Ploiești este organizat la Universitatea Petrol-Gaze.

A trecut ceva timp de când nu am mai fost cu trenul. Am vrut să văd personal cum se circulă. Am vrut să dau un semnal despre nevoia de mobilitate. Cu toții vrem să avem o țară modernă, europeană, iar mobilitatea face parte din acest lucru. Pe ruta București-Ploiești lucrurile sunt rezonabile, dar nu aș putea să merg de la București la Sibiu, ar dura prea mult”, a spus Klaus Iohannis.

Întrebat dacă și-a cumpărat bilet și cât a costat acesta, președintele a răspuns: „Bineînțeles că mi-am luat bilet, cum credeți că aș putea să merg fără bilet? A costat în jur de 26 de lei, la clasa întâi”.

Președintele a coborât în Gara de Sud.

Apoi a mers la UPG, unde participă la dezbatere.

Foto: Digi 24/Republika News

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor