logo
RNTV Live

4 genţi care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă-Sfaturi de stil de la bloggeriţa Loredana Chelba

15979051_1383074265057773_341253089_n
Loredana Chelba

O geantă roşie, mică, cu fermoar, cu o curea lungă pe care o înnodam ca să-mi fie bună, primită de la naşa mea de botez. Aveam 5 ani (!!!!), eram la grădiniţă unde, bineînţeles, copiii mergeau cu faimosul ghiozdănel.  Nu ştiu nici acum cum am convins o pe mama să mă lase cu acea gentuţă la grădiniţă. Ştiu doar că o adoram, îi simt încă mirosul căptuşelii, era o geanta veche uitată la naşa mea de una dintre nurorile dumneaei. Îmi încăpeau în ea cele 2 sendvişuri cu parizer sau brânză topită, împachetate de mama în şerveţele albe şi  puse apoi într –o pungă transparentă. Aşa a început povestea mea de iubire cu genţile. Adevărul este că o geantă îţi poate schimba întreaga ţinută. Geanta este un accesoriu al cărui prinicipală caracteristică este că dă urât…atunci când nu este J

Mai jos am făcut o selecție de 4 genți pe care este musai să le ai în garderbă și cu care să ți completezi outfiturile. Plus câteva fotografii pentru inspirație!

  1. Geanta mare neagră

Ai nevoie cu siguranță de o geantă încăpătoare și elegantă pe care să o poți asorta usor ținutelor tale office sau casual. În ciuda faptului că pare ușor de asortat, vă recomand să aveți grijă, ea nu merge chiar cu orice, iar o ținută vie din punct de vedere cromatic poate fi ușor stricată cu o geantă neagră pusă la locul nepotrivit.

2. Geanta metalizată

Deși poate părea extrem de greu de combinat, geanta metalizată este cheia pentru o ținută wow, tocmai pentru că ea însăși  reprezintă o declarație de știl. Are avantajul că poate fi purtată în orice anotimp și se potrivește atât outfiturilor office, spărgând o ținută banală, dar și celor casual.

3.Clutch-ul este acea geantă mititică, elegantă în cele mai multe cazuri, care poate fi purtată atât la evenimente elegante, cum sunt galele sau recepțiile cât și la cocktailuri sau în ținutele de zi, daca optăm pentru o variantă retro/vintage din materiale permisive. Poți încerca să porți o pereche de blugi boyfriend, o cămasă supradimensionată, stiletto, și un clutch mediu ca mărime, colorat! O să-ți placă efectul!

4.Geanta roșie, supradimensionată. Despre ea nu o să spun nimic, vă las doar să trageți singure concluziile din imagini!

Vă aștept ca de fiecare dată cu multe articole destinate doamnelor, pe www.vitejiepetocuri.ro

Cu drag,
L

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor