logo
RNTV Live

5 modalităţi de a purta pantalonii din piele-Sfaturi de stil de la bloggeriţa Loredana Chelba

17175932_1438143119550887_452429405_o
Loredana Chelba

Dacă este să privim puțin în trecut o să constatăm că pantalonii din piele erau asociați doar iubitorilor de muzică rock sau motocicliștilor.
Vremurile s-au schimbat, iar pantalonii de piele au început să fie parte din viața tuturor. Este o piesă extrem de versatilă și poți să o folosești în multe combinații atrăgătoare, în diverse momente ale zilei.

Mai jos avem 5 modalități în care poți purta pantalonii din piele! Enjoy!
1. Tendința primăverii! Alege o pereche de pantaloni negri de piele, pantofi sport + o rochiță de primăvară! Poți opta pentru ceva vaporos , înflorat sau, de ce nu, pentru o rochie furou, rochie care rămâne și anul acesta în tendințe. Deasupra pui o geacă de piele sau de blugi. Anul acesta nu e greșit nici să asociezi două tipuri de material diferite, nici să mergi cu același tip de material, sus și jos!
2. Pantaloni de piele negri în combinație cu o bluză statement de aceeași culoare, cu un croi deosebit, mâneci atipice, aplicații deosebite, vor forma o ținută all black, de mare efect.
3. Pantaloni de piele +cămașa albă. Vedeta anului 2017 este cămașa albă. Tendințele fiecărui an în parte, vin și pleacă, o asemenea piesă însă, nu se va demoda niciodată. În acest caz, anul acesta, cămașa albă capătă doar un plus de personalitate prin croieli nebune, prin nasturi care se încheie la spate, prin croiala de tip coadă de rândunică sau prin faptul că este permis să purtăm 2 cămăși în același timp (!!!!), folosindu-ne de 2 dintre mânecile acestora pentru accesorizarea ținutei.
4. Outfit Office, atipic
Pantaloni de piele, stiletto negri, sacou, de preferintă negru/navy sau navy în dungi plus cel mai simplu tricou pe care îl ai în garderobă!

5. Pantaloni de piele + pulover oversized, diverse forme și culori+ Teniși Converse.
Inspirație și un 8 Martie în care să vă simțiți iubite și apreciate!
Ne vedem zilnic pe www.vitejiepetocuri.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor