logo
RNTV Live

7 percheziții în Prahova! Vezi pe cine caută polițiștii

20160823_100113 (Large)
Oana Stoica

La această oră, polițiștii prahoveni efectuează 7 percheziții la domiciliile în Prahova. 5 percheziții la domiciliile unor persoane banuite de tâlhărie și furt din societăți comerciale. Două dintre descinderi au loc în municipiul Ploiești și trei în comuna Berceni. Din cercetări, a reieșit că, în perioada august – septembrie 2016, persoanele în cauză ar fi săvârșit mai multe furturi din societăți comerciale și tâlhării în Ploiești și în comune arondate Secției de Poliție Rurală nr. 10 Valea Călugărească. 10 mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele urmând a fi audiate la sediul poliției.

 

Alte două percheziții se desfășoară în acestă dimineață la domiciliile unor persoane din localitate, bănuite de furt și loviri și alte violențe. Din cercetări, a reieșit că, în seara zilei de 18.09.2016, cei în cauză ar fi avut o altercație cu două persoane, în urma căreia le-ar fi sustras două telefoane mobile. Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 4.000 de lei. Două mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele bănuite urmând a fi aduse la sediul poliției pentru audieri.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor