logo
RNTV Live

Jandarmii prahoveni vor fi prezenţi la datorie în ziua de Florii

sursă foto Vrancea24
Mihai Constantinescu

Jandarmii prahoveni vor fi prezenţi la datorie în ziua de Florii

Cu prilejul Sărbătorii Floriilor, jandarmii prahoveni vor fi prezenţi la datorie pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică la manifestările religioase care vor avea loc în judeţul nostru.

Sâmbătă, jandarmii prahoveni vor veghea la respectarea ordinii publice pe timpul procesiunilor religioase organizate cu ocazia Sărbătorii de Florii care se vor desfăşura in municipiul Ploiesti, orasul Mizil si orasul Urlati. Duminică, începând cu ora 08:00, în comuna Izvoarele, jandarmii vor fi prezenti la Manastirea Crasna unde va avea loc slujba religioasa cu ocazia sărbătorii de „Duminica Floriilor ”. De asemenea, in acest sfarsit de saptamana jandarmii vor fi prezenti la urmatoarele evenimente: ” tocuri pe biciclete” si reuniune hipica- Hipodrom, ambele in municipiul Ploiesti si “Road Grand Tour Drumul Vinului 2019” in zona Seciu-Boldesti Scaeni.

Pentru evitarea producerii oricărui incident nedorit, recomandăm participanţilor la aceste manifestări să respecte indicaţiile forţelor de ordine iar în caz de nevoie sau dacă sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul echipajelor de jandarmi sau să apeleze la numărul unic de urgenţă 112.

comunicat de presă IJJ Prahova

Foto cu caracter ilustrativ

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor