logo
RNTV Live

Retroparada toamnei 2019, în parcarea Ploiești Shopping City

Retroparada Toamnei_Ploiesti Shopping City
rnews

Retroparada toamnei 2019, în parcarea Ploiești Shopping City

 

Ploiești, 10 octombrie – Mai bine de 40 de de mașini fabricate înainte de 1989 vor face paradă, sâmbătă, 12 octombrie, în parcarea Ploiești Shopping City. Retroaparada Toamnei reunește în fața centrului comercial exponate vintage, recondiționate și întreținute cu pasiune de către proprietarii acestora.

Mașina-vedetă a acestei ediții este un VW Transporter T2 1977. Autoturismul a fost readus la viață și este perfect funcțional. Întregul eveniment își așteaptă vizitatorii cu sunete inconfundabile de motoare care au scris istorie, sesiuni foto retro și povești care duc mai departe pasiunea pentru autoturismele istorice.

RETRO PARADA TOAMNEI 2019 a debutat la Reșita pe 5 octombrie și se va încheia la Cluj Napoca, pe 26 octombrie. Numărul de orașe în care vehiculele istorice vor fi expuse va fi unul record, de 27. Evenimentul este organizat de RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA și are ca obiectiv menținerea în stare optimă a unor vehicule istorice, precum și cultivarea pasiunii de colecționare si restaurare a acestora.

Detalii și informații pot fi aflate și de pe site-ul Ploiești Shopping City, precum și de pe pagina de Facebook

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor