logo
RNTV Live

VIDEO/ Sărbătorile de iarnă i-au purtat ghinion! O tonă şi jumătate de articole pirotehnice, indisponibilizate

Mihai Constantinescu

VIDEO/ Sărbătorile de iarnă i-au purtat ghinion! O tonă şi jumătate de articole pirotehnice, indisponibilizate

“Semne bune anul are”? Nu şi pentru un bărbat din Bucureşti care s-a gândit să înceapă anul cu bani mai mulţi în buzunar, strânşi din vânzarea de articole pirotehnice. Poliţiştii i-au dejucat planurile şi l-au lăsat sărac de anul acesta plus că, acum, este şi cercetat.

Concret, oamenii legii au efectuat o percheziție la locuința bărbatului cercetat pentru săvârșirea înfracțiunilor de ,,orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept” și ,,introducerea în sau scoaterea din țară, prin orice mijloace, a bunurilor sau mărfurilor, prin alte locuri decât cele stabilite pentru control vamal”.

În urma percheziției domiciliare efectuate, au rezultat indicii că persoana în cauză ar fi deţinut și depozitat ilegal, la domiciliul din București, articole pirotehnice din categoriile F2, F3, F4, P1 și T1 pe care le-ar fi oferit ilegal spre comercializare către publicul larg.

Aceste categorii de articole pirotehnice nu sunt destinate comercializării către publicul larg (categoriile F2, F3 și F4), fiind destinate uzului exclusiv al pirotehniștilor autorizați sau folosirii în scopuri tehnice (categoriile P1 și T1).

În cauz,ă au fost indisponibilizate circa 1.500 de kilograme de articole pirotehnice.

Cercetările continuă pentru documentarea activității infracționale.

sursa Poliţia Română

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor