logo
RNTV Live

Tânăra înotătoare Briana Păun triumf impresionant la Campionatul național de înot pentru seniori, tineret și juniori

9095525617316154981
Erika Stoica


Tânăra înotătoare Briana Păun, în vârstă de doar 14 ani, a cucerit inimile publicului și a obținut un triumf impresionant la Campionatul național deînot pentru seniori, tineret și juniori desfășurat recent la Otopeni!

Sub culorile clubului CSM Ploiești, Briana a reușind să se impună în proba de 1500 de metri, realizând un timp extraordinar de 16:56.09 minute. Această performanță nu numai că i-a adus titlul de campioană națională la categoriile de seniori, tineret și juniori, dar i-a asigurat și calificarea la Campionatul European de Juniori, reprezentând o confirmare a talentului său excepțional.

Antrenată de către Tamara Costache și Ciprian Toma, Briana Păun a strălucit și în alte probe, aducându-și palmaresul la patru titluri de vicecampioană națională. Performanțele ei remarcabile includ timpuri impresionante în probele de 800 și 400 de metri.

Eforturile notabile ale echipei CSM Ploiești au fost consolidate și de către Andreea Radu, care a adus acasă medaliile de bronz în probele de 1500 și 800 de metri, contribuind astfel la zestre clubului.

Deși nu au reușit să se claseze pe podium, ceilalți patru sportivi ai echipei, Darius Radu, Fabian Păun, Teodora Roman și Erika Forțu, au demonstrat un spirit competitiv deosebit, concurând în finalele probelor și aducând mândrie clubului lor și comunității de înot din Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor