logo
RNTV Live

A dat lovitura vieţii lui şi habar nu a avut! Hoţul care a furat în 2011 suma de 1,1 milioane de euro dintr-o casă din Ploieşti, eliberat din inchisoare! Împărţirea prăzii s-a făcut după culorile banilor!

Mihai Constantinescu

La începutul anului 2011, Alexandru Tănase de 16 ani şi Adrian Lazăr de 22 ani au găsit într-o casă părăsită din Ploieşti, într-un geamantan, 1,1 milioane de euro. Casa şi banii apartineau Mariei Eftimie, o femeie care vânduse câteva proprietăţi şi care preferase să nu păsteze banii la bancă, de frica falimentului. Ghinionul a fost însă de parte ei. Cei doi hoţi oportunişti,care au găsit banii întâmplător, i-au luat fără să stea pe gânduri.

Nici pentru un sigur moment nu şi-au dat seama care este valoarea banilor sau despre ce sumă este vorba, aşa că i-au împărţit după culori. Asta nu i-a oprit pe cei doi să cheltuie fără măsură, aşa că au început să trăiască pe picior mare, cheltuind sume uriaşe pe maşini, scutere, electrocasnice şi lăutari. Imediat, politia a intrat pe fir şi i-a reţinut pe cei doi autori ai furtului, proveniti din familii foarte sărace. Când a fost arestat, Alexandru Tănase mai avea asupra lui doar o cincime din suma iniţială. Băiatul în vârstă de 16 ani, analfabet şi fără acte de identitate, a primit şase ani de închisoare în timp ce complicele său a primit cu 4 mai mult. În noiembrie anul trecut, Judecătoria Ploieşti i-a admis lui Alexandru Tănase (22 de ani astăzi) cererea de eliberare condiţionată din Penitenciarul Ploieşti.

sursa stirilekanald.ro

sursa foto Gandul info

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor