logo
RNTV Live

A fost depistat cel mai tupeist şofer din Prahova. S-a ales cu ales cu dosar penal pentru 3 infracțiuni

razie
Mihai Constantinescu

Pedepsit pentru trei infracţiuni

A fost depistat cel mai tupeist şofer din Prahova. S-a ales cu ales cu dosar penal pentru 3 infracțiuni.

Nu este foarte clar dacă este vorba de tupeu sau o doză mare de lipsă de judecată! Cert este că un şofer din Vălenii de Munte de 21 de ani le-a întrecut pe toate.

A fost depistat de către polițiști din cadrul Postului de Poliție Florești în timp ce se deplasa cu maşina prin  localitatea Filipeștii de Tîrg. Nu avea nici un document asupra sa. În urma verificărilor efectuate, s-a constat că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie.

Mai mult de atât, potrivit datelor obținute, înmatricularea autoturismului este suspendată.

Potrivit IJP Prahova, verificările nu s-au oprit aici. Polițiștii au descoperit neconcordanțe între plăcuțele cu numărul de înmatriculare montate la vehicul și seria de șasiu înscrisă pe caroseria acestuia. A rezultat faptul că plăcuțele montate aparțineau unui alt vehicul care, de asemenea, ar avea înmatricularea suspendată.

Întrucât autoturismul nu era sustras și nici încredințat de către o altă persoană, bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru 3 infracțiuni. Este vorba despre: conducere fără a deține permis, conducerea unui auto pentru care înmatricularea este suspendată, precum și pentru conducerea unui vehicul cu număr fals.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/un-macelar-din-ploiesti-este-un-erou-mai-putin-obisnuit-a-salvat-sute-de-vieti-pe-parcursul-mai-multor-ani/?fbclid=IwAR1KjXbkQMClY3QZmRZmmGyRRBePobS1Y72LyDmPRAxYxjXf9qTRED3lmsE

Foto cu caracter ilustrativ

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor