A fost găsită soluția pentru decongestionarea traficului. Vezi care este prima țară din UE care o va aplica

decongestionarea traficului. sursă foto Ziarul National

Soluția pentru decongestionarea traficului

A fost găsită soluția pentru decongestionarea traficului. Vezi care este prima țară din UE care o va aplica.

Circulația bară la bară este pe cale să devină amintire printru o țară din UE. A fost găsită soluția pentru decongestionarea traficului. Mai exact toate serviciile de transport public vor fi oferite gratuit. Biletele de tren, tramvai și autobuz vor deveni istorie în vara lui 2019 în Luxemburg .

Capitala micuțului ducat are mari probleme cu traficul rutier, fiind unul dintre cele mai aglomerate orașe europene. Nu atât de aglomerat cât este Bucureștiul, însă luxemburghezii au decis să ia măsuri.

În capitala luxemburgheză trăiesc 110.000 de persoane, însă alte 400.000 fac naveta zilnic pentru a lucra aici.

Mulți dintre cetățenii luxemburghezi trăiesc în Franța, Belgia sau Germania, însă aproape toți lucrează în țară, iar ambuteiajele rutiere sunt tot mai severe.

Citește mai multe AICI

Vezi și https://www.republikanews.ro/autostrada-urbana-bucuresti-ploiesti-se-deschide-in-mai-putin-de-o-saptamana/?fbclid=IwAR1j1Cw5AHCDWw8NSfXExtx2mgRpPeA5Vj8Q_MF5ly1AOJvGdwfMVzVxUFQ

Foto cu caracter ilustrativ

sponsor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

VIDEO/Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE:”Europarlamentarii vor trebui să pledeze acolo...

VIDEO/Călin Popescu Tăriceanu, preşedinte ALDE:"Europarlamentarii vor trebui să pledeze acolo ca România să fie tratată pe picior de egalitate" Duminică, 26 mai 2019, românii sunt...