logo
RNTV Live

A fost jale pe străzi în minivacanța de 1 Decembrie: șoferi beți, fără permis și necooperanți. Ce pedepse au fost aplicate

Prahova a devenit o junglă. Poliţiştii, tot mai îngroziţi de ce găsesc pe şosele sursa foto Jurnal MM
Mihai Constantinescu

Jale pe străzi în minivacanța de 1 Decembrie

A fost jale pe străzi în minivacanța de 1 Decembrie: șoferi beți, fără permis și necooperanți. Ce pedepse au fost aplicate.

Oamenii legii au tras linie și au concluzionat: a fost jale pe străzile din Prahova pe timpul minivacanței de 1 Decembrie. Mulți șoferi au preferat să se simtă bine decât să conducă în siguranță. Astfel, au fost depistați conducători auto sub influelța băuturilor alcoolice, fără permis de conducere sau care au devenit recalcitranți când a fost vorba să fie testați cu etilotestul.

Potrivit unui comunicat de presă, în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie, polițiștii prahoveni au depistat mai mulți conducători auto care se aflau sub influența alcoolului. În situația a 6 dintre aceștia, au fost întocmite dosare penale.

3 dintre ei au fost depistați, în urma testării etilotest, au fost găsiți cu o concentrație alcoolică din sfera răspunderii penale, aparatul indicând valori între 0,44 – 0,91 mg alcool pur în litrul de aer expirat.

Un al patrulea, depistat sâmbătă seara de polițiștii din Ploiești, se afla la volan sub o concentrație alcoolică (indicată tot de etilotest) de 1,18 mg/l.

Aceștia au fost conduși la spital, în vederea recoltării de probe de sânge, fiindu-le întocmite dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

Problemele nu s-au oprit aici. Alți doi șoferi au fost depistați în trafic de polițiștii din Boldești-Scăeni și Bușteni, însă nu au fost cooperanți în ceea ce privește testarea cu etilotestul sau recoltarea de probe biologice de sânge.

În consecință cu faptele lor, le-au fost întocmite dosare penale.

De asemenea, au depistat conducători auto fără permis polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești, Secția nr. 1 Ploiești, Secția Rurală nr. 4 Câmpina (două dosare penale) și Secția Rurală nr. 2 Florești.

Vezi și https://portal.republikanews.ro/vesti-bune-pentru-mamele-cu-cel-putin-trei-copii-senatul-a-aprobat/?fbclid=IwAR2lF5YDjHA9hai13XVulyf4nN7jiBrLHE5rXw0bp9T-WkMw9Sa1xnqb9oc

Pentru mai multe știri, viyitați site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor