logo
RNTV Live

A MURIT la petrecerea orgaznizată de primar. S-a întâmplat în Prahova

accident-mortal Șeful SRI Prahova a produs un accident rutier mortal, pe DN1. Conducea băut şi a ucis un om
Daniel

Dosar penal pentru moarte suspectă la o petrecere organizată sâmbătă, 5 mai, de primarul comunei Ciorani, Marin Voicu.

La acest eveniment un bărbat în vârstă de 52 de ani a decedat după ce s-a înecat cu o bucată de mâncare. La fața locului a fost solicitat ajutorul ambulanței, dar medicii au constat decesul.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, în cauză a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar în urma necropsiei s-a stabilit că victima a decedat din cauza asfixiei mecanice cu bol alimentar.

La petrecerea organizata de Marin Voicu sâmbătă a participat și Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

Contactat telefonic, Toader a precizat că nu știe să se fi petrecut o asemenea tragedie la eveniment, el fiind doar în trecere si cel mai probabil tragedia s-a produs dupa ce a plecat.

Pe pagina de Facebook a primarului se afla o postare în care acesta spune ca intalnirea a fost constructivă. În fotografiile care însoțesc postarea apare și Bogdan Toader.

”Aseară am avut o întâlnire amicală cu pensionarii din localitate, unde am discutat despre problemele cu care se confruntă generația de varsta a treia! Întâlnirea a fost una constructivă iar problemele discutate au fost diverse, unele din ele urmând a fi rezolvate în perioada imediat următoare! Le multumesc pentru participare urmând ca asemenea întâlniri sa mai aibă loc si cu alte categorii de cetățeni!”, este postarea primarului de pe facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor