logo
RNTV Live

Absolvenţii de liceu sau facultate pot primi lunar bani. Vezi ce suma şi în ce condiţii

Absolvenţii de liceu sau facultate pot primi lunar bani. Vezi ce suma şi în ce condiţii
Mihai Constantinescu

Toţi absolveniţii de liceu şi de facultate din anul 2016-2017 pot primi lunar 250 de lei timp de mai multe luni. Tot ce trebuie să facă este să se adreseze Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţelor de Muncă Prahova pentru a fi înscrişi în evidenţele instituţiei ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă.

Toţi  cei care nu reuşesc să se angajeze după două luni de la absolvire pot solicita să primeasca o indemnizaţie de 250 de lei timp de şase luni.

Absolventii înregistraţi la AJOFM Prahova vor beneficia de informare şi consiliere profesională, mediere pentru identificarea unui loc de muncă şi pot participa gratuit la programe de formare profesională.

De ajutorul financiar nu beneficiază absolventii licentiaţi ai facultăţilor de medicină, medicină dentară şi farmacie care, la data solicitarii dreptului, au promovat concursul naţional de rezidenţiat pe locuri sau posturi, în conditiile legii. Termenul de 60 de zile de la data absolvirii este termen de decădere din drepturi.

sursă foto Avântul Liber

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor