logo
RNTV Live

Accident grav de Înviere: un mort şi 10 răniţi!

accident7
rnews

Carnagiu pe o şosea din România. Un accident deosebit de grav s-a petrecut în judeţul Olt. Două maşini s-au ciocnit, iar de aici încolo s-a declanşat iadul. Un mort şi zece răniţi e bilanţul accidentului din localitatea Vişina, judeţul Olt, anunta mediafax.ro.

Purtătorul de cuvând al ISU Olt, plutonierul major Dan Nedeloiu, a declarat că accidentul s-a petrecut în jurul orei 4.30, în Noaptea de Înviere, când două autoturisme s-au ciocnit, iniţial fiind anunţate trei victime încarcerate.

Mai multe persoane implicate au fugit, iniţial, de la locul accidentului.

Ulterior, la locul accidentului s-au întors mai multe persoane, pasageri în cele două autoturisme implicate în evenimentul rutier, numărul total al victimelor ajungând la 11.

”Iniţial, accidentul rutier a fost anuntat la ora 4.30, cu trei victime încarcerate, în localitatea Vişina. Ulterior, în decurs de circa 30 de minute, pasagerii care fugiseră de la locul accidentului au revenit, totalizând un număr de 11 victime”, a declarat plutonierul major Dan Nedeloiu.

Din păcate, medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face nimic pentru una dintre victimele implicate în accident, un bărbat, acesta fiind declarat mort în drum spre spital.

”Din cele 11 victime cărora li s-a acordat prim ajutor, una a fost declarată decedată în ambulanţă. Celelalte au fost transportate la Spitalul Caracal cu diverse traumatisme”, a afirmat Dan Nedeloiu.

La locul accidentului au ajuns şi poliţiştii olteni, care au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, ei urmând să stabilească împrejurările în care s-a petrecut accidentul.

sursa mediafax.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor