logo
RNTV Live

Accident grav în intersecţia de la Nord

accident
Oana Stoica

 

Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui accident de circulaţie petrecut aseară la Ploieşti, în intersecţia de la Nord. Şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate unei ambulanţe, a intrat în coliziune cu aceasta şi a răsturnat-o. Pacientul transportat de ambulanţă s-a ales cu răni la cap, iar asistenta cu un traumatism la şold. Cele trei persoane care se aflau în autoturism au fost rănite uşor, dar au fost şi ele duse la spital pentru că aveau răni uşoare şi atac de panică.

accident 1 accident 2

Autoturismul Nubira a intrat în intersecţie pe culoarea verde a semaforului venind dinspre Sud, dar ambulanţa care transporta un bolnav în stare gravă la spital, avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune şi prin urmare şi prioritate. Nubira a intrat în viteză în maşina salvării şi a răsturnat-o. Printre martori se afla şi un asistent medical, care nu s-a gândit că este în timpul liber, ci s-a grăbit să dea o mână de ajutor. El a intervenit pentru a scoate din ambulanţă ocupanţii. Şoferul vinovat de producerea accidentului are 19 ani şi era începător. acesta luase permisul de conducere aut în urmă cu mai puţin de un an. La faţa locului au ajuns trei salvări care au preluat atât pacientul din ambulanţa răsturnată, pe asistenta medicală care îl însoţea, cât şi pe ocupanţii Nubirei. Dintre aceştia din urmă, doi au fost răniţi uşor, iar unul a făcut atac de panică. Victimele au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti. Pacientul de 70 de ani care avea probleme mari cu inima va rămâne în spital. Starea sa a fost agravată de producerea accidentului pentru că medicii au fost nevoiţi să-i oprească şi sângererea de la nivelul craniului. Pe numele şoferului vinovat, poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În plus, acesta a rămas şi fără permis pentru următoarele 3 luni.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor