logo
RNTV Live

“Acest guvern este o mostră de incompetență și de iresponsabilitate care riscă să declanșeze o catastrofă socială și economică”- Deputat PMP Cătălina Bozianu

dancila
rnews

Plecarea acestui guvern, este o urgență pentru România

Deputatul PMP, Cătălina Bozianu, consideră că România se îndreaptă către  o catastrofă socială și economică , sub conducerea actualului guvern.

Într-o postare pe facebook, deputatul prahovean vorbește despre imaginea României, condusă de către Guvernul Dăncilă. Mai mult, aceasta consideră că moțiunea de cenzură era o șansă de a scăpa de acest guvern și o dovadă lipsa de coerență și de coordonare a acțiunii parlamentare a opoziției.

Declarația integrală aici:

“Am votat moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă din convingerea că acest guvern este o mostră de incompetență și de iresponsabilitate care riscă să declanșeze o catastrofă socială și economică în România. Un guvern care condamnă România la subdezvoltare.

Totodată, ca președinte al Organizației de Femei a Partidului Mișcarea Populară, consider că d-na Viorica Dăncilă reprezintă un anti-model pentru femeile implicate în politică. D-na Dăncilă nu dovedește nicio competență pentru ocuparea funcției de prim-ministru, nici la nivel de reprezentare de înaltă ținută, nici la nivel de activitate guvernamentală. Singura „calitate” pentru care a fost numită și desemnată în această demnitate – cea mai importantă din punct de vedere al funcționării statului – este obediența față de Liviu Dragnea.

În aceste condiții, împreună cu toți colegii din Partidul Mișcarea Populară și din opoziție, cred că plecarea acestui guvern este o urgență pentru România.
Din păcate, nu am reușit de această dată. Cauzele sunt multiple, însă cea mai importantă pentru noi ține de lipsa de coerență și de coordonare a acțiunii parlamentare a opoziției. Cred că lecția cea mai importantă a acestui moment este aceea că trebuie să lăsăm deoparte ambițiile și orgoliile personale și să ne unim în mod real eforturile pentru a scăpa România de pacostea numită „guvernul Dăncilă”.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor