logo
RNTV Live

Acțiune în forță a polițiștilor. Oamenii legii au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale

94 de sancțiuni contravenționale aplicate de polițiști
rnews

Unui bărbat din Prahova i-a fost suspendat dreptul de a conduce. Și asta după ce a fost prins rulând cu o viteză de 105 km/h pe un drum unde limita de viteză este de 50 km/h.

Conducătorul auto a fost depistat pe DN1 B, în localitatea Albești -Paleologu. Asta în cadrul unei acțiuni rutiere a polițiștilor din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene.

Oamenii legii au întreprins acesată acțiune în scopul prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente. S-a avut în vedere, în special, identificarea șoferilor care nu respectă limita de viteză. Totodată a fost verificat și modul în care se efectuează transportul de persoane și mărfuri pe raza județului.

În total au fost aplicate peste 90 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 25.180 de lei. Au fost reținute două permise de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare auto.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor