logo
RNTV Live

Activitatea pompierilor din ultimele 24 de ore. Au intervenit la aprope 1500 de cazuri

smurd_ambulanta
Erika Stoica

În cursul zilei de ieri, pompierii salvatori au intervenit cu promptitudine în 1.429 situații de urgență înregistrate la nivel național, printre care se numără acordarea măsurilor de prim ajutor, stingerea incendiilor și operațiuni destinate protecției comunităților.

În acest interval de timp, echipajele SMURD au efectuat cele mai multe misiuni, respectiv peste 80% din totalul intervențiilor. În urma acțiunilor de prim ajutor, 1.199 de persoane au fost asistate medical.

De asemenea, ieri, echipajele de descarcerare au gestionat 11 cazuri pentru extragerea victimelor implicate în evenimentele rutiere, în timp ce echipajele de stingere au acționat pentru localizarea și lichidarea celor 30 de incendii izbucnite la nivelul întregii țări.

Concomitent, în perioada analizată, echipajele operative au intervenit în 181 de situații în sprijinul comunităților și bunurilor acestora, iar pe timpul intervențiilor desfășurate, 14 persoane aflate în situații critice au fost salvate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor