logo
RNTV Live

Adi Borza: “Pur și simplu m-am simțit bine auzind despre interesul Petrolului”!

Cristian Anghelescu

După trei partide jucate la prim-divizionara ASA Tg. Mureș, în turul acestui campionat, mijlocașul Adrian Borza pare o țintă înteresantă pentru galben-albaștri, echipă la care a mai evoluat în sezonul 2011-2012 sub comanda lui Valeriu Răchită.

Căsătorit cu Mady, o  ploieșteancă frumoasă care i-a dăruit de curând o fetiță, Adrian pare tentat să ia din nou viața în piept iar la cei 32 de ani se gândește mai degrabă la o funcție administrativă, una dintre calitățile care crede că-l recomandă.

Prezent la meciul Petrolului cu păuleștenii alături de un bun prieten, acesta a stabilit o întâlnire cu președintele Cristi Vlad în ideea de a purta o discuție despre viitor. Întrevederea s-a produs în această după-amiază iar oficialul “lupilor” a făcut un pas concret în vederea înregimentării imediate a fotbalistului. Iată ce a declarat fotbalistul: “Domnul președinte m-a ofertat în primul minut al întâlnirii, ar fi fost mulțumit să mă vadă în teren chiar de la viitoarea etapă! A spus că pot să ridic valoarea lotului și că mă pot impune printre titulari în cazul în care voi semna o înțelegere! Pur și simplu m-am simțit bine auzind despre interesul Petrolului prin vocea președintelui și am cerut un termen rezonabil de gândire pentru a da un răspuns. Nu am făcut-o imediat întrucât mă gândisem să abandonez fotbalul și să mă implic în domeniul administrativ, la o echipă din Ardeal care mi-a propus o înțelegere! Nu vreau să amăgesc pe nimeni, sunt pur și simplu măgulit de interesul Petrolului dar vreau să studiez, la final de săptămână, și cealaltă ofertă! O să existe o discuție și acasă, va conta enorm și aceasta, se vor pune pe tapet și problemele legate de familie, soția și copilul nou născut având o pondere mare în luarea deciziei finale! Nu o să alerg după doi iepuri și promit să dau un răspuns franc până la finalul acestei săptămâni! Mulțumesc, încă o dată, tuturor celor care s-au și gândit la mine ca fiind fotbalistul Petrolului! Poate că așa va fi, cine știe?” a declarat Adrian Borza în exclusivitate pentru Republikanews.

 

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor