logo
RNTV Live

Adio cozilor de la UPU. Un medic rezident a găsit soluţia pe care nu au fost în stare să o găsească autorităţile în zeci de ani

sursă foto Somax TV
Mihai Constantinescu

Un medic rezident a spus adio cozilor de la UPU

Adio cozilor de la UPU. Un medic rezident a găsit soluţia pe care nu au fost în stare să o găsească autorităţile în zeci de ani.

Timpul de aşteptare nu va mai fi o problemă pentru bolnavi care vor apel la serviciile cadrelor medicale de la  Spitalul de copii “Grigore Alexandrescu” Bucureşti. Un medic rezident a reuşit să rezolve o problemă pe care autorităţile nu au putut sau nu au ştiu cum să o rezolve în zeci de ani. A creat primul sistem informatic de date despre pacienţii unui spital public. 

Timpul de aşteptare a scăzut aproape la jumătate pentru pacienţii de la camera de gardă.

„Noi ne alocam efectiv 75% pentru partea scriptică şi 25% pentru partea de consult. Cu sistemul de faţă am ajuns la performanţa de a dedica 80% consultaţiei şi doar 20% partea de scriptică”, a declarat dr. Alexandru Herdea – medic rezident la Ortopedie Pediatrică.

CITEŞTE MAI MULTE AICI

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor