logo
RNTV Live

Adrian Dobre nu mai este purtător de cuvânt al PSD

dragnea-psd.1
rnews

Adrian Dobre nu mai este purtător de cuvânt al PSD

Ploieșteanul Adrian Dobre și-a dat demisia din funcția de purtător de cuvânt al PSD și de secretar de stat, a anunțaț luni Liviu Dragnea. Dobre fusese numit purtător de cuvânt al PSD în februarie 2017. Era și secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

Liderul PSD nu a vrut să răspundă la întrebările jurnaliștilor privind motivele demisiei lui Adrian Dobre, spunând că nu este ”purtătorul de cuvânt al purtătorului de cuvânt”.

De asemenea, Dragnea a anunțat că în ședința de luni a conducerii partidului i-a fost retras sprijinul politic deputatului Cătălin Rădulescu. ”PSD Argeș a prezentat hotărârea organizației de retragere a sprijinului politic pentru Rădulescu. Conducerea PSD a luat act și a validat hotărârea”, a spus liderul PSD.

Organizația județeană i-a retras sprijinul politic după pozițiile critice la adresa conducerii ale lui Rădulescu în contextul Congresului PSD, atunci deputatul spunând că alegerile pentru posturile de conducere au fost o ”farsă”.

Dragnea a anunțat și că Ovidiu Iane şi-a prezentat demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei PSD Diaspora.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor