logo
RNTV Live

Adrian Mutu: ”Big Like pentru echipa Republikanews.ro”

mutu la petrolul
Oana Stoica

 

Cel mai bun marcator din istoria Naționalei României, fotbalistul  Adrian Mutu este încă aproape de Ploiești. După ce din ianuarie 2014 a fost ”achiziția de aur” a FC Petrolul Ploiești, Briliantul a rămas atașat emotional de orașul cu cea mai activă și bună galerie din România. Sufletul lui Mutu a rămas alături de suporterii galben-albaștri. Așa că periodic, caută pe internet știri despre echipa de la Ploiești. Așa a ajuns să citească cel mai nou site de știri al Prahovei, www.republikanews.ro. Și pentru că i-a plăcut, Adrian Mutu a apreciat și distribuit pagina de facebook a www.republikanews.ro.

IMG-20160805-WA0010 (Large)

Contactat telefonic, Adrian Mutu a declarat: ”Nu am stat foarte mult la FC Petrolul Ploiești. Cu toate acestea, am simțit spiritul minunat al acelei echipe. Nu mai vorbesc de galeria petrolistă. Cred că la Ploiești am întâlnit cei mai minunați suporteri. Și pentru că am rămas atașat emotional de Ploiești, recunosc că mai caut știri despre Petrolul. Întâmplător am ajuns la Republikanews.ro. Chiar mi-a plăcut ce am găsit pe acest site, este excelent. Succes echipei de jurnaliști ! Am să vă urmăresc evoluția…”, ne-a declarant Adrian Mutu.

 

sursa foto Adrian Mutu: http://www.ploiestiulpatrianoastra.com/

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor