logo
RNTV Live

Adversar incomod pentru Petrolul în Cupa României

IMG_20170503_130526_resized_20170503_012804962
Cristian Anghelescu

De puțină vreme, la sala de conferințe a stadionului “Ilie Oană” s-a încheiat tragerea la sorți contând pentru semifinalele Cupei României.

Organizată de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova, acțiunea s-a desfășurat exact ca și în urmă cu două săptămâni, la faza sferturilor de finală, numele echipelor calificate fiind introduse într-o singură urnă, meciurile urmând a fi programate miercuri, 31 mai, de la ora 17:30.

Cele patru echipe calificate în semifinale și, implicit, regăsite în urna oficialilor au fost: Petrolul (liderul la zi din Liga A, marea favorită a competiţiei), CS Păuleşti (deţinătoarea trofeului), CS Băneşti–Urleta şi AFC Brebu.

În urma tragerii la sorți, Petrolul va juca cu AFC Brebu iar CS Păulești cu CS Bănești – Urleta.

Meciul galben-albaștrilor va avea loc pe arena Conpet din Strejnic iar cel al păuleștenilor cu băneștenii, la Plopeni.

Cele două arene s-au stabilit la fața locului, inițial, pe lângă cele două unde se va juca fiind propuse și terenrile de la Boldești și Brazi, variante neluate în calcul de către oficialii celor patru echipe prezenți la tragerea la sorți.

S-a stabilit ca arena “Ilie Oană” să fie protejată până la disputarea finalei Cupei României, eveniment organizat de către FRF în data de 27 mai, urmând ca cel mai mare stadion al județului Prahova să găzduiască, ulterior, şi finala judeţeană, luna viitoare.

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor