logo
RNTV Live

AFI Ploiești găzduiește faza locală a competiției 3×3 Sport Arena Streetball Tour 2019

Sport Arena
Daniel

Pe 27 și 28 iulie, la AFI Ploiești ne întâlnim cu cei mai buni jucători de baschet 3×3, în cadrul evenimentului Ploiești Streetball, parte din Circuitul Național de Baschet 3×3 Sport Arena Streetball.

Ploiești, 16 iulie. Disciplină olimpică începând cu ediția Tokyo 2020, baschetul 3×3 ajunge în weekendul 27-28 iulie la AFI Ploiești. Turneul va avea loc pe terenurile ce vor fi amenajate în parcarea centrului comercial.

Participarea este deschisă tuturor jucătorilor, indiferent de vârstă, sex sau naționalitate.

Înscrierile pentru acest eveniment sunt gratuite și vor începe luni, 22 iulie, de la ora 15:00, pe site-ul 3la3.ro, și se vor încheia miercuri, 24 iulie, ora 23:00 sau la atingerea numărului limită de 50 de echipe.

Pe lângă adrenalina generată de competiție, spectatorii care vin să urmărească turneul la AFI Ploiești au parte și de multe surprize. Timp de două zile, AFI Ploiești împreună cu partenerii evenimentului vor organiza concursuri ce vor menține entuziasmul participanților la cote înalte.

“Ne bucurăm să fim din nou gazdele evenimentului Ploiești Streetball, oferindu-le ploieștenilor ocazia de a participa la o astfel de competiție chiar la ei acasă. Le urăm succes tuturor jucătorilor și sperăm ca prin punctele acumulate de fiecare dintre ei, România să se apropie și mai mult de calificarea la Jocurile Olimpice.”, a declarat Raluca Ghica, Manager Marketing AFI Ploiești.

Partenerii locali ai evenimentului sunt: World Class, Cora Ploiești, Hasbro, TUI Travel Center, Starbucks, Xpert Beauty și Artsani.

Mai multe detalii despre Ploiești Streetball sunt disponibile pe pagina de Facebook AFI Ploiești și pe https://www.afi-ploiesti.ro/.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor