logo
RNTV Live

Află câţi şomeri din Prahova şi-au găsit de muncă după bursa de săptămâna trecută

bursa locurilor de munca (3)
rnews

În urma bursei locurilor de muncă, desfăşurată, săptămâna trecută, atât la Câmpina, cât şi la Ploieşti, 231 de persoane au fost selectate în vederea încadrarii în muncă. Angajatorii prezenţi la bursă au căutat să recruteze personal în meserii precum lucrător comercial, muncitor necalificat, zidar, electrician, ospătar, recpţioner sau şofer. La mare căutare au fost şi absolvenţii cu studii superioare, firmele fiind interesate de ingineri,chimişti, chiar şi medici.

 

La bursa generală a locurilor de muncă au fost prezenţi aproape 1500 de şomeri pentru acre angajatorii au venit cu o ofertă de 933 de locuri de muncă ( 477 în Ploieşt şi 456 în Câmpina. Din cele 231 de persoane selectate în vederea angajării , 166 au fost prezente la bursa de al Ploieşti şi alte 104 la cea de la Câmpina.

Acum, şomerii intervievaţi vor merge la sediile firmelor unde vor urma alte discuţii cu angajatorii şi, ulterior încheierea de contracte de muncă.

Următoarea bursă, în Prahova, se va organiza în luna octombrie şi va fi una dedicată absolvenţilor.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor