logo
RNTV Live

Află motivul incredibil pentru care un şofer s-a ales cu dosar penal. S-a întâmplat în Prahova

Trei prahoveni, un oltean și un bucureștean Şase angajaţi ai unei firme sunt bănuiţi că au furat combistibil de la firma unde erau angajaţi
Mihai Constantinescu

Un şofer de tir s-a ales cu dosar penal în urma unei acţiuni rutiere nu pentru că ar fi fost prins că a călcat prea mult pedala de acceleraţie sau că ar fi încâlcat linia dublă continuă ci pentru că a fost prins furând. Acţiunea s-a desfăşurat pe DN1D, zona Valea Călugărească.

Poliţiştii au dat peste el fix când se afla cu un furtun din plastic în dreptul rezervorului autotractorului său, care era staţionat în afara partii carosabile, şi fura motorină.

Din cercetări a rezultat că bărbatul era angajat in functia de conducator auto la societatea care deține autotractorul, și în noaptea respectivă se deplasa către localitatea Căzăneşti, iar pe raza comunei Albeşti Paleoogu, ar fi oprit şi ar fi incercat să sustragă motorina din rezervorul autotrenului.

De la faţa locului au fost ridicate un furtun din plastic in lungime de 2 metri si un recipient din plastic cu capacitatea de 20 litri.

În cauza s-a intomit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii tentativa la infractiunea de furt calificat.

sursa comunicat IJP Prahova

foto cu caracter ilustrativ

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor